(0) Favorits El punt de referència a la Costa Daurada +34 666 056 986 info@esalou.com

Cercar propietats

Cercar per referència
Anar
Seleccioneu la Població
Seleccioneu rang de Preus
Tipus d'Immoble
Dormitoris
Banys
000
Propietats trobades Veure propietats Eliminar filtres
(0)Recerques realitzadesVeure recerques

Últimes Notícies

ELS JOCS OLÍMPICS D'ESTIU MEDITERRANI DE 2017 Maig 31, 2016

Jocs Olímpics el proper any 2017, es celebrarà a TARRAGONA, donant el seu casa/inauguració dia 30 de juny i juliol 09, data de finalització/tancament 2.017.

Prop de 4.000 nacionalitats de de26 atletes, participarà en els Jocs Olímpics de Tarragona. Els esports es durà a terme en setze municipis de regió diferents, es una de LAS SALOU seu que HARBORED part de l'esport de LAS proves i als seus patrocinadors i els atletes.

Hi haurà un gran bombo, mitjans de comunicació i veïns que cooperen per tal que el desenvolupament de l'esdeveniment es porta a terme en les dates fixades pel Comitè Olímpic Internacional.

UN NOU IMPULS AL NOSTRE TURISME, NOSTRA CIUTAT I EL NOSTRE FUTUR!

LES PLATGES DE LA COSTA DAURADA, GUANYAR BANDERES BLAVES ATORGAT Maig 07, 2016

L'Associació d'educació ambiental i la Consumidos, concedirà el dia 06/05/2016 la relació de la bandera blava atorgat platges i ports del jurat internacional d'Espanya.

Entre altres platges espanyoles, en el nostre municipi de Salou, hi ha la platja de Llevant, el port nàutic i la nova concessió a la platja dels Capellans, qui gaudeix d'aquest honor.

A més, la platja de La Pineda també és mereixedor d'aquest logotip durant anys, així com fins a cinc platges i cales de la veïna ciutat de Cambrils, com per exemple L'esquirol platja i la platja de Vilafortuny.

Aquestes nominacions, guardonat amb la cura de les nostres platges, la seva accessibilitat i serveis oferts.

FERRARI TERRA, POSAR EL SEU ESCUT ESCUT Maig 07, 2016

L'últim dia 06/05/2016 va ser posat en l'atracció estrella FERRARI ATERRAR theme park, l'emblema d'Escut de la cavalleria.

La firma italiana, pretén obrir les seves portes al públic a l'abril de l'any 2017.

El complex comptarà amb vuit atraccions i edificis icona que representa l'origen, costums i llocs del país d'origen.

Un altre impuls d'economia i la causa de la prosperitat, a la gent que hem decidit viure o gaudir de la nostra festa a SALOU i LA PINEDA-VILA seca.

Ferrari terra a Salou, al costat de Port Aventura Maig 13, 2015

<h2><span style="background-color:rgb(255, 255, 255); color:rgb(54, 54, 54); font-size:17.6000003814697px">Sebastian Vettel, s'encarrega de col·locada la primera pedra a Salou el nou projecte. Altes dosis de velocitat i l'adrenalina pura es farà sentir en aquesta atracció espectacular situat al costat de Port Aventura i milers de metres de la platja de La Pineda, al costat de Salou.</span></h2> <p>

Destacats

Temps a Salou
Gestionar consentimiento