(0) Favorieten De benchmark in de Costa Dorada +34 666 056 986 info@esalou.com

Zoek Woningen

Zoeken op referentie
Zoeken
Selecteer locatie
Maximale prijs
Type Woning
Slaapkamers
Badkamers
000
Gevonden eigendommen Eigendommen zien Filters wissen
(0)Gezochte objectenZoekopdrachten zien

Laatste Nieuws

DE MEDITERRANE OLYMPISCHE SPELEN 2017 Mei 31, 2016

De Olympische spelen volgend jaar 2017, zij zal worden gehouden in TARRAGONA, geven uw huis/openingsceremonie dag 30 juni en juli 09, 2.017 voltooiing/uiterste datum.

Ongeveer 4.000 atleten de26 nationaliteiten, nam deel aan de Olympische spelen van Tarragona. De sport zal plaatsvinden in zestien verschillende regio gemeenten, dat HARBORED deel van LAS proeven sport en de sponsoren en de atleten wordt SALOU een van LAS hoofdkwartier.

Zal er een grote hype, media en buren die samenwerken, zodat de ontwikkeling van het evenement, wordt uitgevoerd op de data die door het Internationaal Olympisch Comité.

EEN NIEUWE IMPULS AAN ONS TOERISME, ONZE STAD EN ONZE TOEKOMST!

DE STRANDEN VAN DE COSTA DORADA, WINNEN BLAUWE VLAGGEN UITGEREIKT Mei 07, 2016

De vereniging van milieu-educatie en de Consumidos, zal de dag verlenen 06/05/2016 de relatie van de blauwe vlag toegekend stranden en havens van Spanje internationale jury.

Andere Spaanse stranden, in onze stad Salou, behoren tot de Playa de Levante, de haven van de jacht en de nieuw verleende naar Carrer de Pelai strand, die genieten van deze eer.

Bovendien, verdient het strand van La Pineda ook dit logo voor jaren, alsook tot vijf stranden en baaien van de naburige stad van Cambrils, wat in het volgende voorbeeld L'esquirol Beach en beach middenklassenhotel.

Deze voordrachten, bekroond met de verzorging van onze stranden, de toegankelijkheid en de diensten die worden aangeboden.

FERRARI-LAND, ZET UW EMBLEEM VAN HET WAPEN Mei 07, 2016

De laatste dag 06/05/2016 stond in de sterren FERRARI attractie LAND themapark, het embleem van het schild van de CAVALERIE.

De handtekening Italiaans, wil opent haar deuren voor het publiek in April van het jaar 2017.

Het complex zal voorzien acht attracties en gebouwen pictogram van de oorsprong, de douane en de plaatsen van het land van oorsprong.

Een ander initiatief van economie en oorzaak van welvaart, aan mensen die we besloten hebben om te leven of te genieten van onze vakantie in SALOU en LA PINEDA-VILA droog.

Ferrari Land in Salou, naast Port Aventura Mei 13, 2015

<h2><span style="background-color:rgb(255, 255, 255); color:rgb(54, 54, 54); font-size:17.6000003814697px">Sebastian Vettel, is verantwoordelijk voor de eerste steen leggen in Salou voor het nieuwe project. Hoge doses van snelheid en pure adrenaline zal worden gevoeld in deze spectaculaire attractie vlakbij Port Aventura en duizend meter van het strand van La Pineda, naast Salou.</span></h2> <p>

Aanbevolen

Weer in Salou
Gestionar consentimiento